Torrent coneixerà dissabte el nom de les Falleres Majors de la ciutat en l’espectacle “somnis al camí” 


IMG_0152b

 

L’Àgora del Parc Central espera més de 1.500 persones en un espectacle ple audiovisual que tindrà com a fil conductor les sabates de valenciana, a un pas de canviar la vida a dos torrentines

 

El procés d’elecció també s’ha seguit via online amb record de visites:  27.500 al blog “Camí d’un somni” i 8.500 al canal de Youtube, difoses per les xarxes socials de JLFT

img_0021b

 

Torrent- 10/07/2015-. Resten hores. Este dissabte Torrent es prepara per a celebrar  l’acte més esperat del calendari festiu: l’Elecció de les Falleres Majors de Torrent 2016, on 9 candidates  majors i 9 infantils opten a ser les màximes representants de la capital de l’Horta Sud. Més de 1.500 persones es concentraran al voltant de l’Àgora de Parc Central per donar calor a les seues candidates, arropades per un espectacle audiovisual que porta per lema “somnis al camí”, on les sabates de valenciana es convertixen en una icona de la representació festiva. Es tracta d’una metàfora de la festa, ja que a soles dos de les 18 candidates donaran un pas enfront en el moment de sentir el seu nom per viure de manera única les falles de 2016: xafant terra i continuant caminant pel seu “camí d’un somni”, nom amb el qual Junta Local Fallera de Torrent definix el procés d’elecció i tot el que resta d’any de les que seran les màximes representants de Torrent.

Nervis i il·lusió són els ingredients -a parts igual-, per a una nit  que pretén donar protagonisme, més que mai, a les  candidates, ja que formaran part indiscutible de l’espectacle, ple de sorpreses i projeccions. La desfilada de les candidates amb gales de valenciana i la descripció de cadascuna donarà pas a la recta final de l’acte, el moment més esperat.

 

img_0221

 

A les 21.30 hores tindrà lloc la recepció de les Falleres Majors de 2015 i les candidates del pròxim any i a les 22.00 hores donarà començament l’espectacle i es preveu que concloga al voltant de la mitjanit, moment en el que l’alcalde de Torrent faça públic el nom de les dos afortunades, triades pel jurat. Enguany els membres han sigut: Julio Tormo (periodista Mediterraneo TV, especialitzat en festes), Paloma Redondo (Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i FMIV 2000), Francisco Romero Taroncher (Diplomat en Infermeria, responsable de Distribució Comercial a Telefónica d’Espanya. President Federació de Falles de 1ª A), Judith Górriz (Llicenciada en comunicació audiovisual, blogger i Youtuber, Cort d’Honor FMV 2006) i Vicente Albert(artista faller, 50 anys al servei de la festa).

 

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: