Jurat Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent 2016


Torrent- 01/07/2015-. Ja ha començat el “Camí d’un somni 2016” per a les candidates. Des de fa setmanes Junta Local Fallera de Torrent ha posat en marxa el blog online per a seguir amb total transparència el procés d’elecció de les candidates. Entrevistes personals, sessions de fotos, entrevistes de vídeo. Des de Junta Local Fallera també compartim amb tots vosaltres els membres del jurat de 2016, i els seus currículums.

 

Julio Tormo

Julio Tormo

Julio Tormo Ases
Periodista, coneixedor de les festes de tota la geografia valenciana. Cursa Estudis a l’Escola Superior d’Arquitectura de la UPV. Comença en el món del periodisme el 1973, a Las Provincias, publicant una sèrie d’articles defensant el patrimoni arquitectònic que li valen el Premi Nacional de Periodisme de l’Institut d’Administració Local. El 1982, recentment fundada Antena 3 Radio entra a treballar fins a 1989. En l’estiu de 1989 inicia el seu camí televisiva al Centre Territorial de TVE, conduint juntament amb Inés Ballester el programa LLum d’estiu, simultaniejant amb la participació de programes a Ràdio València-SER, i després des de 1991-1996 tertulià de la Cadena COPE València. El 1996 inaugura la programació de València TeVe, on va estar deu anys al capdavant de la Hora de Julio Tormo. El 2006 dóna el salt a canal 9, on s’encarrega de “Cor de Festa” i actualment treballa en Mediterraneo Tv. Va ser editor de la revista Topfesta i autor del llibre Falleres Majors de València, editat per l’Ajuntament de València.
Va ser el primer (i únic) president de la mítica Falla King-Kong. En 2001 fundà, juntament amb un grup d’amics, la Falla P. Albereda-Av de França de la qual va ser president. Ha estat mantenidor de Falleres Majors i Reines de festes en diverses poblacions, com la nostra. Entre els diversos premis posseeix la “Cotorra del Mercat de València 1989, Ninot d’Or del Gremi d’Artistes Fallers 2002, Espurna D’Honor de l’Agrupació de Falles del Centro. 2002, Premi Berni i Catala 2001, Premi Raga 1998, etc…

 

Paloma Redondo

Paloma Redondo

Paloma Redondo Valero
Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Finalitzat Grau mitjà de dansa espanyola en el Conservatori Professional de València.
Fallera de la falla Pelayo Matemàtic Marzal
Fallera Major Infantil de la falla en l’any 1999
Fallera Major Infantil de València any 2000
Jurat de preselecció en els últims 3 anys
Jurat de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València l’any 2014
Ha estat vice-secretària de la seua falla i en l’actualitat delegada de protocol i vice-comptadora. Col•laboradora en els últims 2 anys en el programa Gente de Fallas, d’Onda Cero.

Francisco Romero

Francisco Romero

 

Francisco Romero Taroncher
Diplomat en Infermeria per la Universitat de València.
Fins al 2012, responsable de Distribució Comercial a Telefónica d’Espanya. En l’actualitat Assessorament de Suport a Intertrafor Digital, SL empresa de Comunicació i Social Media.
3 Anys President de la Federació de Falles 1ªA.
Faller de la comissió Ribera Cvto. Santa Clara (Falla Telefónica)
42 anys en el Món Faller. Responsable en diversos càrrecs com a secretari, delegacions, Vicepresidències, etc. 13 Anys consecutius com a President de la Falla Ribera Cvto. Santa Clara. 15 exercicis Vicepresident Responsable de Publicitat i Patrocinis en la Falla Telefónica. 5 Anys Responsable de Publicitat a la Federació de Falles 1ªA.

 

Judith Górriz

Judith Górriz

Judith Górriz Lecea
32 anys
Llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat de València.
FALLA: Bisbe Amigó – Conca
Ha treballat com a periodista i presentadora de televisió en diverses televisions locals, autonòmiques i nacionals. Actualment dirigeix la seua pròpia pàgina web, http://www.peinaditos.com, dedicada per complet al pentinat i el maquillatge de fallera. Al web ha unit la seua professió com a comunicadora amb la seua passió per l’estètica per fer tutorials sobre el pentinat de valenciana. Té més de 3.300 seguidors a la seua pàgina de Facebook i prop de 1.500 subscriptors a Youtube. A més, imparteix cursos de pentinat de valenciana.
És fallera des de molt xicoteta i ha pertangut a dues comissions, Pintor Goya – Brasil i Bisbe Amigó – Conca, la seua falla actual. Va ser Fallera Major d’aquesta comissió en 2005 i en 2006 va ser component de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València, Lucía Gil. Actualment, és la delegada de pàgina web i mitjans de comunicació de la seua falla.

Vicente Albert

Vicente Albert

Vicente Albert Garcia
Artista faller. Compta en el seu haver amb nombrosos premis i ninots de secció.
És faller de Perez Galdos-Calixt III, va ser president de la falla Pizarro-Ciril Amorós 10 anys, de la qual va ser fundador amb tal només 14 anys. Tot això suma 50 anys al servei de la festa. Ha estat nomenat per Junta Central Fallera jurat de sector per a elecció de Corts d’honor en almenys 8 ocasions. Al seu torn, també ha estat jurat de presentacions, teatre, carrers il•luminats, betlems, etc…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: