Lucia Casañ i Soriano 


Lucia Casañ i Soriano 

Lucia Casañ i Soriano

Edat:              9 anys

Comissió:      Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve

Col•legi.         Col·legi Jesuïtes de València

Família fallera? (quins càrrecs han tingut?)  Tinc moltes ties que han sigut FM i FMI de vàries comissions fa alguns anys.  Les més recents són 3 ties meues que han sigut FM i FMI, respectivament  de la  meua Comissió,  una  FMI  va formar part de la Cort Infantil.

Des què edat eres fallera?: 3 anys

Acte preferit:  m’agraden tots el actes, però em  quedi amb la Crida, la Presentació i la Ofrena

Un color:                    malva

Un olor:                      Jasmin

Un lloc:                       la platja

Un llibre:                    “El misteri de los Hijos de Lua”

Una cançó/artista:  “Blanco y Negro” de Malú

Una peli:                    Frozen

Un somni:                  ser FMIT

 

 

Quines són les teues aficions?

M’agrada molt la pintura (dibuixar i pintar), anar en bici, nadar, ballar, patinar. Llegir en el llit abans de gitar.  Jugar amb el meu germanet i les meues amigues. També anar de compres amb la meua mare, sóc  coqueta i  anar de tendes també em pareix molt divertit.

 

Conta’ns 3 coses bones i 3 roïnes sobre la teua personalitat

Em considere una xiqueta alegre, simpàtica i molt responsable. Sóc un poquet tímida, de vegades tossuda, i no m’agrada equivocar-me, però a la fi, dels errors s’aprèn molt.

 

Si fores alcaldessa per un dia…què faries per les falles de Torrent?

Seguir com aquest any, que siguen conegudes per tota la comunitat i si tinguera diners un monument representatiu de l’ajuntament.  Sense pressupost podrien fer un monument solidari, amb bones idees, crec que es podria fer algú representatiu de Torrent.

 

Què destacaries de la teua comissió? Concursos, curiositats, coses diferents a altres falles…

És una comissió molt divertida, sempre hi ha concursos, activitats  per als xiquets i xiquetes.   Organitzen el concurs de la Creu de Maig.  Crec que totes les comissions es pareixen molt, és a dir, totes organitzen concurs i la resta de comissions poden participar. Els monuments fallers de la meua quasi sempre van acompanyats d’un significat solidari.  És una comissió molt solidaria, li encanta ajudar, com ara a la falla de persones discapacitades, Adisto i a Nou Campanar.  Aquest any van organitzar el teatre de la presentació de Adisto, em pareix que és un detall molt bonic d’agrair.  Això és com deuria  ser sempre, ajudar-nos (en el meu col·legi es un punt molt important i jo estic totalment d’acord).

 

Per què vols ser Fallera Major Infantil de Torrent?

M’agraden molt les falles des que soc xicoteta, la meua il·lusió i somni era ser FMI de la meua comissió, això ja el he aconseguit, ha sigut una experiència meravellosa, per tant, ara el meu somni és ser FMI Torrent. Representar el poble de Torrent seria tot un orgull en cadascun dels actes per tota la Comunitat Valenciana i també una responsabilitat molt important.

 

Creus que els xiquets tenen el lloc que es mereixen en la festa?

Les xiquetes són les que estén sempre en primer lloc per a quasi tot.  Crec que sempre ha sigut així, per una part crec que es podria canviar, però no tinc clar en concret que i la finalitat. En qualsevol festa la xiqueta o dona és la reina de les festes. Tampoc tinc clar si això és el millor o no. Allò que tinc clar és que si hi ha alguna cosa que es pugue fer per millorar, s’ha de fer-la, o al menys, intentar-lo.

 

 

 

 

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: