Laura Carrillo i García


Laura Carrillo i García

Laura Carrillo i García

Edat: 25

Comissió: Barri Sant Gregori

Professió/estudis:  Estic acabant la llicenciatura en Ciències Ambientals i sóc titulada professional en guitarra. Treballe com a professora de guitarra a l’Escola de Música nostra Senyora de Fátima de València.

Aficions: M’agrada la ciència, sobretot l’àrea de medi ambient i astronomia. També m’agrada escoltar música, de molts estils, però destaque la música composta per a guitarra.

Càrrecs en directiva / Família fallera: Els meus pares i la meua germana són també fallers i el meu germà és vestidor de la Mare de Déu. La meua mare va ser Fallera Major en 1995.

Anys de fallera: 24

Acte preferit: Presentació

Un color: Verd

Una olor: Brisa del mar

Un lloc: Un bosc

Un llibre: La biografia de Marie Curie

Una cançó / artista: Com a artista, el compositor i guitarrista Francisco Tàrrega. I com cançó “Fear not this night” interpretada per Asja.

Una peli: Avatar

Un somni: Quant al meu àmbit d’estudi desitjaria que la societat tinguera més conscienciació sobre la importància de tenir cura de la natura. I com a fallera m’encantaria representar la meua ciutat com a Fallera Major.

 

Defineix la teua personalitat:

Sóc una persona molt empàtica, intuïtiva, afectiva i molt familiar

 

Com veus les falles actuals? Rescataries del passat cap element o situació de la festa?

Veig les falles actuals com una festa en contínua evolució, cada vegada més completa, amb mes activitats socioculturals que animen al faller a interessar-se i aprendre sobre la cultura valenciana.

 

Tens algun referent faller de Torrent o de València? Qui? Per què?

Sí. El meu referent faller és Amparo Rodrigo. Secretària de la meua comissió. És una persona que ho sap tot sobre les falles i contínuament es documenta sobre tot els temes referents a elles. A més tot allò que sap ho intenta aplicar per millorar com a comissió. És una dona que viu per i per a les falles.

 

Les falles de Torrent han sigut declarades Festa d’Interès Turístic Autonòmic, per a tu … Quins creus que han sigut a els motius d’aquest reconeixement?

Crec que el reconeixement es basa en els detalls que diferencien Torrent amb la resta de municipis fallers, com per exemple l’acte de l’elecció de la Fallera Major de Torrent molt diferent a molts o l’acte a la setmana fallera del Trasllat de la Mare de Deu.

 

A banda de representar la ciutat. Què significa per a tu ser Fallera Major de Torrent? I de la Cort?

Ser Fallera Major i membre de la Cort a part de representar la ciutat, penso que també és una manera d’expressar i demostrar l’amor per les falles.

 

Quines expectatives de futur tens en el món de les falles?

Espere poder seguir gaudint de les falles, i havent acabat la carrera voldria intentar dedicar mes temps a participar en mes activitats i ajudar la meu comissió en el que faça falta.

 

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: