Comença el camí d’un somni 2016: les candidates a Cort d’Honor i Falleres Majors de Torrent signen els seus compromisos amb les falles


candidates-infantils2016

14 candidates infantils i 9 adultes es presenten públicament en un acte que dona el tret d’eixida al nou cicle faller per a representar la ciutat en 2016

L’O.A.M. Junta Local Fallera fica en marxa -de nou- el blog camí d’un somni per a seguir, pas a pas, tot el procés d’elecció i compartir la il·lusió de les candidates

L’elecció de les Falleres Majors de Torrent de 2016 serà la nit de dissabte, 11 de juliol, a Parc Central

 

Torrent, 15/06/2015 –Les falles de 2016 ja estan ací, el cicle torna a començar. L’O.A.M. de Junta Local Fallera de Torrent torna a ficar en marxa el procés d’elecció de les Falleres Majors de la ciutat i les respectives Corts d’Honor. Com cada any, les candidates de les falles es presenten a l’espera de les proves i de la decisió del jurat que es farà pública dissabte, 11 de juliol, en l’acte d’Elecció de Falleres Majors a l’Àgora de Parc Central, un esdeveniment únic que dona el tret d’eixida a les pròximes festes falleres.

Per a este nou cicle faller de 2016 s’han presentant un total de 14 candidates infantils i 9 adultes, el que suposa que cinc aspirants infantils no formaran part de la Cort d’Honor Infantil, tal i com marca el reglament faller. Així doncs, 9 xiquetes i 9 dones formaran l’olimp faller per al pròxim any, de les quals, a soles dos seran les màximes representants de la capital de l’Horta Sud.

La passada setmana se va celebrar la presentació oficial de totes elles, així com la firma de compromís dels tutors de les menors i les candidates adultes amb les normes de protocol i assistència a actes que marca Junta Local Fallera. La casa de la Cultura va ser l’escenari tradicional on es van donar a conèixer, a la vegada que van tindre l’oportunitat de preguntar dubtes a les màximes representants de l’any anterior.

Ester Veguer i Maria Bartual, Falleres Majors de Torrent de 2015, van donar el seu punt de vista sobre un any ple de satisfaccions, però també sacrificis i una agenda repleta d’actes amb el qual s’ha de complir. Les protagonistes van estar acompanyades pels membres de Junta Local Fallera, familiars i amics per tal de donar el suport institucional a les candidates en este somni que comencen.

Les candidates, a la seua vegada, van participar en un joc de preguntes anònimes a les falleres majors de Torrent de 2015, on Ester i Maria van haver de respondre a qüestions relacionades amb l’agenda, la manera de compaginar estudis, vida laboral i assistència a actes, però també van recordar els millors moments viscuts, els de més nerviosisme i la companyia indispensable de la Cort d’Honor.

candidates-majors2016

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: