Torrent triarà les seues Falleres Majors de 2015 amb espectacle basat en les il·lusions de la infància


 

L’espectacle “no deixes de somniar”  evocarà les il · lusions  que envolten el món faller amb música, audiovisuals i actuacions davant més de 1.500 espectadors

Al voltantde la mitjanitde dissabtel’alcaldessa deTorrent, AmparoFolgado, farà públicel secret més benguardat: el veredictedel jurat

 

Torrent, 11/07/2014-Torrent torna a començar el cicle faller. Aquest dissabte la capital de l’Horta Sud celebra l’acte d’elecció de les Falleres Majors de Torrent 2015, amb les 18 candidates presentades: 9 majors i 9 infantils, que opten a ser les màximes representants de la festa. Més de 1.500 persones es concentraran al voltant de l’Àgora de Parc Central per donar calor a les seues candidates i per gaudir d’un espectacle dinàmic que transportarà als presents a la infància i els connectarà amb records, il·lusions i els somnis del propi món faller.

 

“No deixes de somniar” és el títol de l’esdeveniment d’aquest any, on les candidates tornaran a ser protagonistes absolutes de cadascuna de les actuacions i sorpreses. Un grup voluntari de fallers ompliran de música un xou multimèdia carregat de referències a les 29 comissions de la ciutat. A les 21.30 hores tindrà lloc la recepció de les candidates per part de l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i a les 22.00 hores començarà l’espectacle.

 

L’Àgora de Parc Central torna per cinquè any consecutiu a acollir l’escenari -que farà realitat el somni d’una xiqueta i una jove, – gràcies a les comoditats d’aparcament, espai i utilitat d’aquestes instal·lacions. Al voltant de la mitjanit està previst el moment més esperat, quan l’alcaldessa de Torrent faça públic el nom de les dues afortunades.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: