Jurat Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent 2015


Cristina Estévez Mariñas

Cristina Estévez Mariñas

Cristina Estévez Mariñas

Vicepresidenta IV de Relacions Públiques i Comunicació de la JCF.

38 anys. Fallera des de xiqueta, pertany a la comissió Llorers – Arquitecte Lucini des de l’any 1997, en la qual ha sigut membre de la directiva durant els últims 15 anys. Delegada de secció femenina, delegada de relacions amb l’Agrupació Sagunt-Quart, delegada de festejos i delegada de protocol. Actualment és delegada de sector de Saïdia i Vice-presidenta IV de Relacions Públiques i Comunicació de la JCF.

Va estudiar Relacions Públiques i treballa des de 1997 a l’empresa CIVA Grup de Comunicació. Durant aquests anys s’ha especialitzat professionalment en la branca de l’organització d’esdeveniments i la contractació de personal auxiliar, dirigint des de l’any 2007 CIVA Azafatas, empresa filial del grup.

 

Manuel Andrés Ferreira

Manuel Andrés Ferreira

 

Manuel Andrés Ferreira

Periodista del diari Las Provincias des de mitjans dels anys huitanta, considerat com un dels degans de la premsa fallera i pioners de la informació fallera en la ciutat. 30 anys de professió avalen una trajectòria quallada d’èxits personals i d’èxits a nivell periodístic. És membre de la Federació d’associacions de Premsa d’Espanya, de la Federació Nacional de Ràdio i Televisió i de la Unió de Periodistes Valencians. Ferreira ha dirigit al llarg de la seua carrera diversos programes a Ràdio Popular, Cadena COPE, i la 97.7, com “Pregó Faller”, “L´Estoreta”, “Protagonistas, las Fallas”, etc. Així mateix, va dirigir el primer programa de falles que es va emetre en la ja desapareguda cadena València Te Ve (“El Casal”, 1997). Revistes i publicacions anuals: va dirigir la revista “Mare del Valencians”, dedicada a la Mare de Déu dels Desemparats i tot allò que s’ha relacionat amb la devoció al voltant de la patrona del Poble Valencià.

 

Llibres: “capelles i ermites de la Mare de Déu dels Desemparats”, “Mare de Déu dels Desamparats”, “Setmana Santa Marinera de València”, “Una miqueta més que música (Centenari de la Banda Municipal de València)”, “Plaça Major 1942-1982. Falles en el cor de la ciutat”

 

Premis i reconeixements: Diversos premis dels Jocs Florals organitzats pel Rat Penat, com el Jaume I, Agrupació de Falles de Russafa i el d’investigació patrocinat per l’Ajuntament de València. Cònsol de la Llotja. Gran Creu del capítol de Cavallers Jurats de Sant Vicent Ferrer. Medalla d’Or de l’Associació Amics de València . Medalla d’Or dels Seguidors de la Mare de Déu

 

Guardons i premis atorgats per falles i entitats festives: Ninot d´Or del Gremi d’Artistes Fallers, Barca d´Or de la falla Barraca-Columbrets, Escut d´Or de la falla Na Jordana, Periodista Gil Sumbiela de la falla Periodista Gil Sumbiela-Assussena, Torre d´Or de la Junta Local Fallera de Torrent, Premi Gutemberg de la falla Portal de Valldigna, Medalla d’Or de la falla convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, Premi Raga, etc.

 

Currículum faller: Bunyol d’Or i Brillants en Fulles de Llorer. Ha sigut secretari, vicepresident i president. Delegat del sector Russafa “A” en Junta Central Fallera de 1983 a 1986. Secretari de l’Agrupació de Falles de Russafa en 1985. Responsable de la posada en escena i realització de les exaltacions de Falleres Majors Infantils de València.

 

Cristina Rodríguez Monzonís

Cristina Rodríguez Monzonís

Cristina Rodríguez Monzonís

Licenciada en Pedagogía. Universitat de València i Diplomada en Maestra de Educación Primaria. Universitat de València. Diploma de Estudios Avanzados. Didàctica de la Llengua i la Literatura Catalanes per a Mestres. Universitat de València. En l’actualitat treballa com assessora pedagògica de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Politècnica de València.

Ha publicat articles d’ investigació en diverses publicacions i té una gran experiència docent amb professorat en temes relacionats amb la pedagogia universitària: motivació, metodologia didàctiques, etc. i també amb alumnat a l’hora de treballar competències transversals com: treball en equip, o parlar en públic, entre d’altres.

 

Cristina Sánchez Beltrán

Cristina Sánchez Beltrán

Cristina Sánchez Beltrán

Fallera Major Infantil de Valencia

20 anys, estudiant de Medicina. Fallera des que va nàixer. Sempre ha estat molt vinculada al món de les falles. El 2004, amb 10 anys, va ser fallera major infantil de la falla Els Jovenils, i l’any següent va ser triada Fallera Major Infantil de València de 2004. Actualment pertany a la falla plaça de la Mercè, a la qual pertany tota la seua família. L’any passat va ser delegada de festejos i protocol.

 

 

Montse Català

Montse Català

Montse Català

Periodista i fallera.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, ha treballat a diversos mitjans de comunicació com Canal 9, Las Provincias TV o Mediapro i ha dirigit durant 7 anys el programa ‘Protagonistas Las Fallas’ a Punto Ràdio València, un espai setmanal dedicat a les falles amb especial atenció a les Juntes Locals. És fallera des de fa 22 anys de la comissió Mestre Lope-Josep Carsi de Burjassot. L’any 2009 va representar a esta falla com Fallera Major. Actualment és la secretaria de la Delegació de Promoció Exterior de Junta Central Fallera de València. Una delegació en la que treballa des de l’any 2008. Dins de les activitats falleres de la nostra ciutat, l’any 2012 fou moderadora en les II Jornades Culturals de l’Agrupació de Falles de Torrent i en desembre de 2013 presentà la Gala de Cultura a l’Auditori.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: