Anna Mireia Llacer Domingo


ANNA MIREIA- ANGEL DEL ALCAZAR B

Edat: 22

Comissió: Àngel del Alcàsser

Professió: Estudiant de magisteri infantil i primària

Aficions: L’ esport i la música

Càrrecs en directiva/ Família fallera: El meu pare ha sigut molts anys de la comissió de la falla Àngel de l’Alcàsser i el meu germà també ha sigut de la mateixa comissió però actualment és de Vicent Pallardó.

Anys de fallera: 22

Acte preferit: Ofrena i presentació este any ja que es viu amb molts emocions.

Un color: Blau

Un olor: La rosa

Un lloc: Platja

Un llibre: “La sombra del viento”

Una cançó/artista: “No amanece” de David Bisbal

Una peli: Titanic

Un somni: Gaudir amb el xiquets ensenyant-los

 

  1. Defineix la teua personalitat:

Sóc una persona alegre, simpàtica, m’agrada ajudar a la gent sempre que puga encara que no siguen els meus amics. Soc divertida, però també soc una persona tranqui-la.

 

  1. Cóm veus el futur de la festa? Creus que evoluciona o està estancat?

Crec que el futur de la festa és bo, cert es que amb la crisis la festa es veja afectada per algun retall, però encara així hi ha molta festa. Crec que no es va a quedar parada, ja que la gent que esta involucrada en la falla intenta millorar aspectes i actes per a que fallers i no fallers estiguen satisfets del que fan. Per tant, sempre s’intenta millorar.

 

  1. Quin paper creus que desenvolupen les dones en les falles? Tens algun referent femení faller?

La dona representa la exaltació de la bellesa, la joventut, es la musa que inspira a molts artistes fallers, quan desfila per el carrer, es una figura fonamental de la festa. Un referent per a mi seria Marian Garrigues ya que tinc el plaer de coneixer-la i crec que es una persona propera i amable.

 

  1. Cóm penses que es veu la festa fallera des de fora? Cóm milloraries eixa imatge?

Pense que la gent veu la festa fallera com que son quatre dies en els quals la gent beu i se’l passa be. Esta imatge no és la correcta, ja que la festa fallera esta present tot l’any. Crec que es podrien fer fullets per a millorar la imatge de la festa.

 

  1. Què significa per a tu ser Fallera Major de Torrent?

Ser Fallera Major de Torrent és una responsabilitat molt gran. És una il·lusió però pense que una fallera major deu ser propera, te que tindre educació i respecte per a tot el món, no deu ser prepotent, una xica humil. Ha de saber comportar-se, és a dir, que no se separe del grup i es crega més per ser fallera major i crec que ha de ser simpàtica amb tot el mon i sobretot representar a Torrent i deixar-lo en la situació que es mereix.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: