Alba de la Torre Bartual


ALBA- PARC DE TRENOR B

Edat: 21

Comissió: Parc de Trenor

Professió: Tècnica en farmàcia i parafarmacia

Aficions: spinning i ballar

Càrrecs en directiva/ Família fallera: Mon pare i alguna persona de la família mes.

Anys de fallera: Només nàixer vaig pertànyer a la Falla Cronista fins els 12 anys. Hui en dia, en comissió adulta son de la falla Parc de Trenor des de l’any 2010.

Acte preferit: L’Ofrena

Un color: Morat

Un olor: Jasmí

Un lloc: La muntanya

Un llibre: “El diari de Ana Frank”

Una cançó/artista: Every Breath you take

Una peli: “El diario de Noa”

Un somni: Viatjar a Londres

 

  1. Defineix la teua personalitat:

Em considere una persona oberta i simpàtica. Soc una xica amb caràcter, però a la vegada soc molt sensible. M’agrada ajudar als demés per vore’ls feliços. Soc també molt senzilla i humil.

 

  1. Cóm veus el futur de la festa? Creus que evoluciona o està estancat?

El futur de esta festa, si es paregut a com esta ara, perfecte. Jo pense que totes les festes van evolucionant constantment, així que les falles continuen evolucionant any a any, i per això cada vegada m’agraden més.

 

  1. Quin paper creus que desenvolupen les dones en les falles? Tens algun referent femení faller?

Pense que totes son les protagonistes de les seues comissions i del seu poble, no obstant els homens també tenen un paper molt important i no hi ha que oblidar-se d’ells. Des de xicoteta el meu referent faller ha sigut mon pare, però femení tinc a la meua germana Beatriz.

 

  1. Cóm penses que es veu la festa fallera des de fora? Cóm milloraries eixa imatge?

Hi ha que ser realista i quan parles amb gent de fora de València, la imatge que tenen es sobretot de festa i més festa. No veuen la tradició que hi ha dins d’esta, el sentiment que hi ha i el treball que es fa per a que continue. Per a millorar eixa imatge, els convide a que vinguen a una comissió, que vegen durant tot l’any l’esforç que suposa.

 

  1. Què significa per a tu ser Fallera Major de Torrent?

Significa moltísim, un sentiment complit, una devoció, es un orgull. Crec que es lo següent mes bonic que li pot passar a una fallera major de la teua falla… Es preciós. Crec que representar a Torrent ha de ser meravellós, inexplicable, hi ha que sentir-ho per a dir-ho, però no trobaries les paraules per a explicar-lo. Una barreja de somni, sentiment, alegria, devoció… Moltes coses.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: