Lidón Navarro Beta


Lidon

Lidon

Edat: 12 anys

Comissió: Carrer Benemèrita Guàrdia Civil

Col·legi.  Teresianes

Aficions: La gimnàstica rítmica i tot el que te que vore amb les falles: teatre, playbacks,poesies…

Família fallera (càrrecs si han tingut): La meua germana va ser fallera major de Monte-Real a l’any 2002, la meua mare va ser fallera major de la falla Barri del Carmen de Picanya a l’any 1978 i de la cort d’Honor a l’any següent. El meu pare i la meua mare ara són fallers de la meua falla.

Des de què edat eres fallera: Des de que vaig nàixer, primer de la falla Barri del Carmen de Picanya i desprès de Benemèrita Guardia Civil

Acte preferit: la ofrena a la mare de Deu

Un color: El rosa, sense dubte.

Un olor: Pólvora

Un lloc: El meu casal.

Un llibre: El principito.

Una cançó/artista: Mi princesa”, de David Bisbal, però el meu artista favorit es Rihana.

Una peli: Alicia en el pais de las maravillas.

Un somni: Ser fallera major infantil de Torrent.

 –Com et defineixes? Una xiqueta divertida, simpàtica, amable, graciosa, treballadora, constant, plorona , sentimental, i fallera, molt fallera.

Parla’ns de les teues aficions. les meues aficions son la gimnàstica rítmica, perquè des de xicoteta anava, allí vaig conèixer a Alícia Moreno i sempre hem sigut molt amigues. Tot el que té que vore amb les falles perquè encara que la meua falla no participe en playbacks ni teatre jo sóc la primera que vol participar, enguany participa.

Defineix la teua família. Mom pare: molt treballador, simpàtic, agradable, bromista, molt amic dels seus amics… Ma mare: ella també igual que jo és molt fallera, ama de casa, servicial simpàtica… La meua germana: no és tan fallera com ma mare i jo, és molt treballadora, dormilona, simpàtica… El meu cunyat Àlvaro: és l’home de la meua germana, a ell li agradaven molt les festes de la Madalena i les gaiates de Castelló, fins a que es va casar amb la meua germana l’any passat. Ara diu que li agrada més el casal que la colla.

Què destacaries de la teua comissió? La meua comissió no es la mes nombrosa de Torrent per fora, però per dins és més gran que tot Torrent junt, és molt acollidora, amable, treballadora, servicial, festera, simpàtica, sempre que entres per la porta del casal tots ets saluden amb les mans obertes, sobretot la pekepandi que des de que vaig entrar en la falla m’han acollit molt bé i m’han tractat com si ja portara molts anys en aquesta comissió. Lo únic que li diria seria gràcies per tot i que no m’empenedisc de res de haver-me apuntat en aquesta falla o com diu en el nostre casal en aquesta gran família.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? Em fixe en els colors i que tinga purpurina, ja que m’encanten les dues coses, també que siga divertida i graciosa. L’any passat em vaig escollir de la meua falla un banc a on avien dos payasos sentats perquè és molt graciós i bonic. Abans anava a ser el ninot indultat, però era molt gran i perquè es molt graciós i bonic.

Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? Aprofitaré els temps lliures i els dies entre setmana per a estudiar molt i que en l’escola no es note cap canvi, aixina no baixaré notes, l’any passat ho vaig fer així i m’ha sorgit molt bé.

– Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora?

Els diria que no s’ho prengueren malament, que miraren el costat positiu: que poden participar en els concursos estar amb la teua falla també tot aquest any. Jo reaccionaria mal al principi perquè seria un chasc però després voria el costat positiu.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: