Sandra Meseguer Montero


Sandra Meseguer

Sandra Meseguer

Edat: 22 anys

Comissió: Falla Antoni Pardo

Professió: Dependenta en una tenda d’esports

Aficions: Eixir amb els meus amics, anar al cine, la platja i la falla

Càrrecs en directiva/ Família fallera: Actualment no tinc cap càrrec en la junta directa de la meua falla, però treballe per i per a la falla com si ho estiguera. La meua família sempre ha tingut algun càrrec. I tant els meus pares, tios i cosins, tots som fallers

Anys de fallera: 22 anys fallera, em van apuntar abans de nàixer.

Acte preferit: La presentació.

Un color: Rosa

Un olor: Vainilla

Un lloc: La platja

Un llibre: Los renglones torcidos de dios.

Una cançó/artista: STEP BY STEP Whitney Houston

Una peli: Los Miserables

Un somni: Ser fallera major de Torrent

 Defineix la teua personalitat: Em considere amiga dels meus amics, sóc simpàtica, sempre tinc un somriure en la cara. Sóc molt sociable, m’agrada conéixer gent nova.

 – Què valors mes en els persones? La sinceritat i la humilitat

– Què t’emportaries a una illa deserta? I per què? Ferramentes per a poder sobreviure en l’illa i el mòbil perquè en ell, tinc des de fotos de la meua família fins a llibres per a poder entretindre’m.

– Quina situació et trau dels teues caselles? L’abandonament dels animals.

– No podries viure sense… i per què? Sense la meua família i sense els meus amics, perquè són els que sempre estan al meu costat quan més ho necessite.

– Com explicaries a algú que no coneix els Falles, què significa ser Fallera Major de Torrent? És el somni de qualsevol dona fallera, poder representar a la teua ciutat i el món faller de Torrent, en qualsevol població i acte. Ser fallera major de Torrent significa temps, esforç i dedicació, però sobretot amor per la festa i la cultura. Poder representar a la teua ciutat és posar el teu granit d’arena per a la unió de les 29 comissions que tenim en Torrent, i així fer de les falles una festa més gran.

 – Quin és el teu artista faller favorit i per què? Tinc 3 artistes. En la secció major sóc seguidora de la família Santaeulalia, i destaque el treball que feia Vicente Agulleiro.

Santaeulalia perquè enguany he disfrutat del seu taller i d’un monument plantat en la meua comissió. I d’Agulleiro perquè vaig tindre l’oportunitat de conèixer-lo i seguir els seus treballs en Torrent. Respecte a la secció Infantil, m’agrada Joan Blanch. I el que més admire de Blanch és l’originalitat dels seus treballs.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: