Patricia Peris Garcia


Patricia Peris

Patricia Peris

Edat: 28 anys

Comissió: Falla Sants Patrons

Professió: Infermera

Aficions: Viatjar, llegir, anar al teatre i eixir amb els meus amics

Càrrecs en directiva/ Família fallera: Gran part de la meua família pertany a la meua comissió, són molt participatius, mon pare i mon tio han format part de la junta durant molts anys, les meues cosines han sigut falleres majors, el meu cosí president infantil durant el meu any, per la qual cosa m’han inculcat esta passió per la festa.

Enguany he col laborat en la delegació infantil.

Anys de fallera: 27 anys

Acte preferit: Crec que cada un d’ells té un significat i es viu d’ una manera especial però considere la Cridà i L’Ofrena dels actes mes emotius. En la Cridà comença tot, és la crida a tots els valencians fallers i no fallers i a tots els que ens visiten a gaudir i conèixer la nostra gran festa, a partir d’ este moment ja estem en falles, i l’ Ofrena a la verge és un moment de tants sentiments i emocions difícil d’ explicar, cal viure-ho .

Un color: Blau

Un olor: Floral

Un lloc: Plaça de la verge.

Un llibre: Dime quién soy de Julia Navarro.

Una cançó/artista: No me ames de Marc Anthony

Una peli: Amar peligrosamente

Un somni: En l’ àmbit professional tindre l’ especialitat de matrona i exercir, i en l’àmbit faller ser la màxima representant de les falles de Torrent.

 Defineix la teua personalitat: Em considere extravertida, prudent, constant i responsable.

 Què valores més en les persones? La humilitat, transparència, sinceritat, la seua capacitat d’ empatia i superació.

Què t’emportaries a una illa deserta? I per què? Un llibre per a mantindré la ment ocupada, farmaciola amb fàrmacs i protector solar perquè mai saps el que et pot passar, una navaixa i aigua potable per a poder sobreviure i una foto de la meua família per a sentir-me sempre acompanyada.

Quina situació et trau de les teues caselles? La mala educació i la impuntualitat.

No podries viure sense… i per què? La meua família, les falles i la meua professió, ja que són els tres pilars bàsics en la meua vida.

Com explicaries a algú que no coneix les Falles, què significa ser Fallera Major de Torrent? És una figura que representa a tot el món faller de la nostra ciutat, dins i fora d’ ella durant tot un any. Arribar a ser fallera major de Torrent és el somni de tota xica torrentina, valenciana i fallera. Un càrrec que s’ ha de portat amb orgull i molta responsabilitat.

– Quin és el teu artista faller favorit i per què? Vicente Herrando Soler, pel seu treball impecable i els seus acabats, ha aconseguit un gran números de primers premis en moltes falles, entre elles de Torrent. I com no, sent admiració i afecte per Francisco Gozalvo, ja que ha sigut l’ artista faller de la meua falla, i per al meu criteri el resultat va ser impecable.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: