Mireia Noguera Andreu


Mireia Noguera

Mireia Noguera

Edat: 27 anys

Comissió: Falla Pare Méndez i adjacents

Professió: Actualment educadora social en vivendes tutelades per a discapacitats, també sóc diplomada en magisteri d’ educació física

Aficions: Snow, eixir en bici, anar el gimnàs quan tinc temps, ajudar a la gent més necessitada

Càrrecs en directiva/ Família fallera: Dos anys de delegada de secció femenina, encarregada de cavalcada. Ajudar en tot el que la falla fa. // Món pare fou uns dels fundadors de la falla, ma mare i mon pare van ser fallers durant molts anys. Al igual que la meua germana i jo som falleres des de que vam nàixer.

Anys de fallera: 25 anys

Acte preferit: Tots tenen algo especial, però com a fallera d’una comissió m’agrada molt la cavalcada, des de fa tres anys tinc molta devoció per l’ofrena, la visc diferent. Com a fallera major em quede amb la presentació i l’ofrena

Un color: El groc

Un olor: A jardí en general, l’olor a jardí em recorda molt a gesmíl

Un lloc: La platja

Un llibre: “El caballero de la armadura oxidada” “Déjame que te cuente” “Mamá, ¿de que color son los besos?” (son molts els llibres que m’agraden, no sabria dir un en concret, de fet estos tres m’agraden molt perquè han aparegut en les meues mans en etapes que necessitava d’ells)

Una cançó/artista: La banda sonora “La vida es bella” // Alejandro Sanz

Una peli: Forest Gump

Un somni: Viatjar per tot el món per conèixer les diferents cultures i les diferents formes de viure en un mateix país.

 Defineix la teua personalitat: Sóc una persona oberta, sincera, alegre, solidaria, empàtica, sobre tot molt exigent en mi mateixa, m’agrada que les coses estiguen clares, molt lluitadora amb el que vull aconseguir.

 – Què valores més en les persones? La naturalitat, la humiltat, la senzillesa, l’optimisme i la alegria de afrontar les situacions del dia a dia.

Què t’emportaries a una illa deserta? I per què? En primer lloc a una persona propera a mi, perquè necessite d’un somriure, abraçada, bes, mirada, consell tots el dies. En segón lloc un kit de supervivència (canya de pescar, matxet, navalla i mistera). En tercer lloc una motxilla amb roba i el justet per tindre “quita y pon”, dins d’ella ficaria un sac de dormir, i si cap una tenda de campanya. Per últim un avió per a tornar si l’estada no és bona.

Quina situació et trau de les teues caselles? Les injustícies (el que jo considere que és una injustícia, ja que cada ú mira amb ulls diferents), la hipocresia i la falsedat.

No podries viure sense… i per què? No podria viure sense les necessitat bàsiques del ser humà, menjar, aigua i gent, si es volguda millor, el menjar i aigua perquè ho necessitem per a viure, la gent perquè com he comentat abans necessite d’un abraçada, mirada, bes, somriure, consell….

 Com explicaries a algú que no coneix les Falles, què significa ser Fallera Major de Torrent? En primer lloc explicaria què són les falles, les nostres costums i tradicions dins del món faller, en què consiteix la nostra festa, perquè puga entendre del que li estic parlant. Una vegada explicat tot allò i quedar clar, li comentaria que una fallera major és la màxima representació dins d’una comissió o d’un poble, en este cas és la màxima representació dins del món faller en el poble de Torrent.

 – Quin és el teu artista faller favorit i per què?

Artistes fallers coneguts, m’agrada Pedro Santaeulalia per les cares que fa, i Pere Baena per la combinació de colors, m’agrada molt els acabats d’ells dos, però també he de dir quan ho pagues, ho fan; si no pagues no fan el mateix treball. Per això vaig a ficar al meu artista Alberto Abril, perquè és un artista en el que tot el seu treball és modelat innovat, li agrada fer ninots nous i de la seua imaginació, sempre esta inventat algo nou, i s’adapta a la situació econòmica que estan passant les falles, és a dir, fa un bon acabat del seu treball.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: