Maria Andreu Carratalà.


Maria Andreu

Maria Andreu

Edat: 10 anys

Comissió: Falla Ramon y Cajal

Col·legi.  La Purisima

Aficions: Practicar esports i disfrutar de la meua falla.

Família fallera (càrrecs si han tingut): Tota la meua família és fallera de la nostra falla de sempre, iaios (fallers des de casi la seua fundació i han passat per tots els càrrecs possibles meyns el de president), tios (totes les meues ties han segut Falleres Majors e Infantils de la nostra falla i també han format part de la Cort d’honor de les FM de Torrent), cosins (el meu cosi Carlos fou president fa dos anys amb la meu germana i la meua cosina Núria és la FMI de la falla a la qui tindre l’honor de posar-li enguany la banda), i com no, els meus pares i germans. Ma mare va ser Fallera Major Infantil i de la Cort Infantil, també Fallera Major, i forma part de la directiva de la falla, la meua germana també ha sigut Fallera Major Infantil de la falla, i tingué la gran sort de ser FMI de Torrent, el meu pare sempre esta pensant que fer per les falles i porta molts anys com a Vicepresident de la falla, i des de l’any passat s’ha incorporat a l’equip de JLF per treballar per les falles de la nostra ciutat. Com pots vore, la nostra vida sense les falles no seria el mateix.

Des de què edat eres fallera: Des de que vaig nàixer.

Acte preferit: Durant l’any faller, m’agrada molt la presentació, i sobre tot participar en ella. I en la setmana fallera la plantà, perquè m’agrada inventar-me històries en els ninots plantats i la cremà, perquè encara que s’acaba un any, les falles continuen.

Un color: El roig.

Un olor: La menta, i en falles la pólvora.

Un lloc: Disney.

Un llibre: El misteri de la Monalisa de Jack Stalwart.

Una cançó/artista: Sólo tú, de Paula Rojo.

Una peli: Lo imposible.

Un somni: Ser Fallera Major Infantil de Torrent

 –Com et defineixes? Sóc una xiqueta alegre, simpàtica, carinyosa, somniadora, sempre amb ganes de jugar i riure, amb facilitat de fer amigues i molt, molt fallera.

Parla’ns de les teues aficions. Com t’he dit abans m’agraden molt tot tipus d’esport, practique tennis i basquet, soc aficionada del Valencia CF i del Valencia Basket, també m’agrada molt patinar. I com no m’agraden molt les falles, i participe en tot el que organitza la meua falla sobre tot en teatre, declamació, jocs florals, play-backs, presentacions…

Defineix la teua família. En casa som cinc, el meu pare que és mestre, ma mare que treballa en l’administració de l’empresa del meu iaio, una germana de 12 anys i un germà de 7 anys. Ma mare és un terratrèmol, li agrada estar fent sempre coses, no pot estar parada i és una organitzadora que ho te tot sempre controlat, mon pare posa la calma, és més tranquil i prudent, i com he dit abans un enamorat de les falles. La meua germana major es pareix molt al meu pare, tranquil·la, perfeccionista, responsable… i el meu germanet és l’alegria de la casa, sempre en ganes de jugar i riure. I jo com estic en mig dels dos, quan tinc que ser seriosa o fer deures m’aprope a Irene, la meua germana, i quan vull jugar busque a Ferran, el meu germà.

Què destacaries de la teua comissió? Es una comissió molt treballadora, sempre participem en tots els concursos possibles, volem molt a les nostres falleres majors i cuidem molt el monument i el llibret. Ah, i tenim la sort de ser cada vegada més xiquets i xiquetes i s’ho passem genial.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? M’agraden molt vore els ninots que representen figures infantils, i m’imagine com és la seua història i que estaran pensant. L’any passat me’n vaig emportar una dent amb un gran somriure que representa les que s’emporta el Ratolí Perez.

Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? El mateix que enguany, perquè sóc bona estudiant i no he tingut cap problema sent Fallera Major de la meua falla. Tinc clar que tinc que estudiar i fer els deures només arribe a casa o els divendres i així després sols em queda disfrutar.

– Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora? Ufff. Que pregunta més difícil!!! Si son xicotetes, que no passa res, que poden presentar-se un altre any i si son de les majors,…la veritat no sabria que dir-lis, sols lis donaria un abraç i un bes molt fort.

I si em quedarà fora, em quedaria molt trista, però tornaria a la meua comissió a disfrutar en la meua cosina, i me posaria a fer teatre i ballar play-backs com tots els anys.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: