Mar Mora Simón


Mar Mora

Mar Mora

Edat: 11 anys

Comissió: Falla Sants Patrons

Col·legi.  Ntra. Sra. Monte-Sión

Aficions: Fer manualitats, cantar, la música, jugar al basket, el cinema,..

Família fallera (càrrecs si han tingut): Mare i germà fallers. Ma mare va ser de la cort infantil de l´any 1983.

Des de què edat eres fallera: Des de que tenia 2 anys.

Acte preferit: El meu acte preferit es la l´ofrena perquè es el moment en que fem l’entrega del nostre ram a la mare de deu i li donem gracies per haver-nos ajudat durant l’any.

Un color: Morat

Un olor: Lavanda

Un lloc: La falla

Un llibre: Estimadíssim pare

Una cançó/artista: No importa que llueva – Efecto pasillo

Una peli: Piratas del Caribe

Un somni: Ser veterinaria

Com et defineixes? Me considere una xiqueta simpàtica, molt alegre, somiadora i a vegades cabuda.

Parla’ns de les teues aficions. M´agrada molt la música i balle quan estic en ma casa per a divertir-me. Me encanta passar les hores en les meues amigues de la escola. Una altra afició es dibuixar.

Defineix la teua família. Es una família treballadora de hui, on cadascun es molt diferent però junts fem uno. I soc molt afortunada perquè tots se preocupen molt de mi.

Què destacaries de la teua comissió? Es una comissió que treballa molt per a fer falla i per els seus xiquets. Es una falla on tots es coneixem perquè es molt familiar. I disfrute molt baixant al casal perquè la gent es molt divertida i han sigut molt carinyosos amb mi aquest any.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? En vaig quedar una hawaiana i el que més em crida l’atenció es la forma en la que està pintada.

Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? Si tinc la sort de pertanyer a la cort, faré tot lo possible per dur les coses al dia durant la setmana. I segur que en els caps de setmana tindrem algún huequet per a poder estudiar.

– Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora?

Em faria moltíssima il·lusió pertànyer a la cort d’honor i estaria trista si fora jo la que es quede fora, però ho entendria perquè totes les xiquetes tenim la mateixa il·lusió i seu mereixem totes.

I si alguna companya es quedara fora li diria que no estiga trista perquè les falles es poden gaudir de moltes formes encara que no siga en la cort. I que podrà tornar a viure aquesta experiència quan siga major.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: