Empar Asensio Esteve


Empar Asensio

Empar Asensio

Edat: 11 anys

Comissió: Falla barri Cotxera

Col·legi. Madre Sacramento.

Aficions: gimnàstica rítmica, cantar i ballar hip hop

Família fallera (càrrecs si han tingut): el meu iaio va ser president durant set anys, la meua tia va ser fallera major infantil de la comissió en 1988, ma mare va ser fallera major infantil de la comissió en 1975, fallera major en 1988 i fallera major de Torrent en 1989.

Des de què edat eres fallera: des de que vaig nàixer

Acte preferit: presentació

Un color: el morat.

Un olor: el xocolate.

Un lloc: Paris.

Un llibre: Geronimo Stilton.

Una cançó/artista: Tu jardin con enanitos, de Melendi.

Una peli: 27 vestits

Un somni: ser fallera major infantil de Torrent.

 –Com et defineixes? Soc una xiqueta simpàtica, divertida i amiga de les meues amigues.

Parla’ns de les teues aficions. M’ agrada molt ballar, hip-hop i gimnàstica rítmica, de fet soc del Club de Gimnàstica Angels.

Defineix la teua família. Mon pare és molt divertit i m’agrada molt jugar amb ell, m’acompanya tots els dies al colegi, Ma mare m’arreplega del cole quan arriba de treballar, m’ajufda a fer els deures. El que més m’agrada d’ella és anar de compres i és la que m’acompanya a la falla tots els divendres i n tots els actes. Als dos els vull molt.- Què destacaries de la teua comissió? És molt divertida, solem participar en el cant de l’estoreta, cavalcades, concurs de teatre, gastronòmics i organitza el concurs de Indumentària que porta el nom de la meua iaia “Narci Garcia”.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? M’agraden menys els monuments infantils, me fixe en els ninots xicotets. I l’any passat vaig salvar un ratolí damunt d’un formatge.

Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? Intentaré compaginar les meues obligacions en la cort i ens els estudis, per a que puga tindre bones notes i aprovar el curs.

– Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora?

Si la sort no m’acompanya i no estic triada en la cort d’honor, me ficaré un poc trista, però no passa res, continuaré en la meua falla, fent el que més m’agrada, teatre, ballar, play-backs…i ho intentaré de nou quan siga major.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: