Elisabeth Vila Aparicio


 Elisabeth Vila

Elisabeth Vila

Edat:10 anys

Comissió: Àngel del Alcasser

Col·legi.  Lope de Vega

Aficions:  Ballar i patinar

Família fallera (càrrecs si han tingut):

El meu iaio es fundador de la meua falla i porta 40 anys de càrrec de comptador i la meua tia porta 17 anys de vicecomptadora, la meua altra tia es delegada d’infantils i la meua cosina es delegada de play-backs.

Des de què edat eres fallera: Des de que vaig nàixer

Acte preferit:   Presentació

Un color:   Blau claret

Un olor: Coco

Un lloc: New York

Un llibre:  Mujercitas

Una cançó/artista:Malu ( ahora tu)

Una peli:Grease

Un somni: Ser de la cort

Com et defineixes? Molt aplicada en els estudis, bona amb els meus amics i divertida.

Parla’ns de les teues aficions. M’agrada molt ballar als playbacks perquè me ho passe molt bé amb els meus amics de la falla, és molt divertit i anem a molts concursos i també m’agrada molt patinar perquè m’agrada el patinatge artístic, és molt bonic.

Defineix la teua família. La meua família es molt treballadora, està molt unida i viuen molt les falles.

Què destacaries de la teua comissió? Som com una família i molt treballadors. Ens agrada molt participar en tots el concurs i sempre intentem fer amistat amb la gent de les altres falles.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? Em fixe quan veig un monument pel color, els ninots xicotius que són molt graciosos. Vaig salvar de la cremà una fallera que anava a l’ofrena perquè era molt bonica.

 Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? Estudiar tot el que puga per traure bones notes perquè a mi m’agrada molt estudiar i segur que tinc temps per a tot. També m’ho passaré molt bé amb les meues amigues de la cort si sóc triada.

 – Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora? Li diria que lo sent molt perquè som molt bones amigues i no m’agradaria que es tinguera que anar cap de nosaltres perquè tenim molta il·lusió i ens portem totes mol bé. I si no em trien de la cort em sentiria molt trista perquè em faria molta il·lusió ser elegida.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: