Elena Mora Jordan


Elena Mora

Elena Mora

Edat:  27 anys

Comissió: falla de la Plaça

Aficions: Viatjar es la major afició que tinc, no importa el lloc, ni la forma, el meu objectiu es conèixer llocs i viure experiències noves. Encara que els destins predilectes són aquells en els que puga encontrar tot  tipus d’aventura,  com  la selva amazònica, les muntanyes, les platges vergens¸ en eixos puestos es a on mes me identifique.

Altra afició i no manco important són els esports; tots  els que s’han posat en el meu camí els he practicat, i quant més risc tenen  millor, però  els que practique amb regularitat  son patinatge, bicicleta, córrer, natació i -quant  l’època de l’any ho permitix- esquiar i snow.

També  m’encanta  guisar pera la meua gent, família i amics, disfrute molt tenint en les meues mans  perols, paelles i la perspectiva de poder preparar un bon dinar o sopar i disfrutar en la meua gent. I llegir un bon llibre.

 Càrrecs en directiva/ Família fallera: No he tingut mai càrrec en la Falla, però això no és impediment per estar involucrada en las activitats i col·laborar en tot lo  que vullc. Soc d’ una família al més pur estil Valencià, orgullosos de ser com som, i de les nostres arrels en esta terra valenciana, per això tota la família som fallers;  no podria ser d’altra manera  i a més a més, ens agrada formar part  de  qualsevol manifestació cultural, bé siga teatre, folklore, etc, sempre intentem posar el  nostre  granet d’arena.

 Anys de fallera: Soc fallera des de que naixquí, per tant 27 anys.

 Acte preferit: Tots els actes tenen la seua màgia, però jo d’este any passat  em  quede en el dia de SANT JOSEP, per la nit “LA CREMA”. Perquè quan  eres fallera major de la teua falla, en el ritual de la Cremà, afloren  tots els sentiments per el teu cos a ritme de una gran mascletà, les alegries, les contradiccions i el cansament, i  la satisfacció  d’haver viscut un any importat i molt esperat, tot això fa que el moment de la crema estiga ple de records molt entranyables i els sentiments  ixen a flor de pell, creant un ambient per a mi indescriptible.

 Un color: El Blau. sense ducte.

 Un olor: el pà  acabat de fer.

 Un lloc: En torrent la Torre, en Espanya L’Albufera i del mon la selva Amazonica.

Un llibre: SINUHE  EL EGIPCIO, de MIKA WALTARI -la cultura dels  egipcis me fascina.

Una cançó/artista: Alejandro Sanz, totes les cançons m’agraden, però  la que mes m’agrada i es la favorita  VIVIENDO DE PRISA.

Una peli: 300

Un somni: Poder viatjar per tot el Mon

 Defineix la teua personalitat: Soc una persona en capacitat d’adaptació a qualsevol situació, molt vital, extravertida, realista, practica i sincera, però els que realment en coneixen son els que estan prop de mi.

 – Què valores més en les persones? Lo que mes valore en una persona es la sinceritat, crec que es vital per a tindre una bona relació.

Què t’emportaries a una illa deserta? I per què? un manual de supervivència
Quina situació et trau de les teues caselles? Que me facen perdre  el temps i esperar. És algo que no soporte i me pose de mal humor.

 No podries viure sense… i per què? No podria viure sense tindre objectius que complir en la vida i sense aventura

Com explicaries a algú que no coneix les Falles, què significa ser Fallera Major de TorrentEn primer lloc, explicar-li el significat de la nostra Festa i lo que sentim els valencians en la Setmana Fallera i la repercussió que tenen les Falles a nivell, social i econòmic. Una vegada compresa la explicació, dir-li que la Fallera Major de Torrent, és la màxima representant del món faller i que és un honor per a qualsevol dona torrentina ser nomenada con a tal i ser la màxima representant de la Festa de les Falles.

 Quin és el teu artista faller favorit i per què? Pedro Santaeulalia, per que m’agraden els monuments tradicionals i en este artista encontre la falla perfecta en quant a estructura i colorit.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: