Belén Chinesta Núñez.


belen

belen

Edat: 13 anys.

Comissió: Lope de Rueda i Verge del Puig.

Col·legi. I.E.S La Marxadella.

Aficions: Ser fallera i participar en totes les activitats que s’organitzen. I fora de la festa llegir i jugar a tenis.

Família fallera (càrrecs si han tingut): El meu germà, mon pare (vicedelegat de festejos de la meua falla) i ma mare.

Des de què edat eres fallera: Des de fa 5 anys.

Acte preferit: L’ofrena.

Un color: El blau

Un olor: A l’atzaar.

Un lloc: El meu casal.

Un llibre: El príncipe de la niebla.

Una cançó/artista: Diamonds, Rihanna.

Una peli: La vida es bella.

Un somni: De moment poder formar part de la cort. I de major ser fallera major de la meua comissió i ser de la cort major.

 –Com et defineixes? Sóc un poc tímida encara que quan agafe confiança, sóc alegre i divertida. A vegades un poquet pesada.

Parla’ns de les teues aficions. Com ja he dit abans,ser fallera, fer playbacks, fer teatre, anar a sopar al casal i pentinar-me i vestir-me de fallera. Fora del món faller m’agrada molt llegir i jugar a tenis.

Defineix la teua família. Mon pare és molt faller i com diguem a ma casa “està ficat en tots els fregaos!”. Ma mare és molt bona i afectuosa i m’ajuda en tot el que pot. Tinc un germà de 11 anys al que li agrada molt anar a jugar amb els amics a la falla.

-Què destacaries de la teua comissió? Sobretot la gent, tot el món està sempre dispost a ajudar-te quan necessites alguna cosa i sempre a fer de tot, encara que siga una xicoteta cosa. I arribar al casal i vore a tots el fallers fent coses per la seua comissió, tots alegres i feliços, la veritat es que et fa pensar que som tots una gran família.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? Em fixe. Sobretot. en el color dels ninots en la lluïssor de la pintura i en que tinguen un acabat perfecte. Em vaig quedar a Manolita (com la varem apodar nosaltres), el ninot indultat. És una granjera amb moltes verdures, com una carlota o una ceba.

-Què faràs aquest any per a compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? Solc traure bones notes, encara que intentaré organitzar-me bé i esforçar-me al màxim.

-Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora?

Els diria que sé com es sentixen. Que no es menysprea-se’n i que no pensen: -M’han tirat perquè sóc molt lletja! O coses així, perquè segur que si s’han quedat fora es per una bona raó. I que el seu camí faller no acaba açí.

Jo de segur que reaccionaria molt mal, no puc mentir, supose que em ficaria molt trista. Però després de molts plors intentaria traure un somriure i pensar que les coses ocurrixen per alguna raó.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: