Hui comença el nostre Camí… acompanya’ns


Candidates Cort Infantil 2014

Candidates Cort Infantil 2014

candidates corts majors 2014

candidates corts majors 2014

Comença Camí d’un Somni 2014: Procés d’elecció de Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent!

12 xiquetes, 11 senyoretes i una data: dissabte, 13 de juliol de 2013. L’Àgora de Parc Central es prepara per a viure un dia gran que canviarà la vida per a dos d’elles. Les falles de Torrent trien a les seues màximes representants, per això, des de l’O.A.M. de Junta Local Fallera de Torrent us convidem a fer un viatge, un camí per a recórrer junt amb elles. Un camí replet de les seues vivències, de les seues personalitats i sobre tot, dels somnis que encara tenen per complir.

Des de hui, començarem a conèixer  a les nostres candidates. Cinc persones de diferents àmbits acadèmics i relacionats amb el panorama festiu seran els components del jurat que triarà a les Falleres Majors de Torrent de 2014. En este diari podreu trobar, pas a pas, tots els detalls relacionats amb els dies previs a l’acte d’elecció en esta edició que es presenta amb més sorpreses que mai per a les candidates.

Hui el món faller de Torrent dona un pas més en la seua història i comença el procés de triar la 44ª Fallera Major de la Ciutat i la 37ª Fallera Major Infantil. Hui donem un passet més en el nostre particular Camí d’un Somni…

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: