Arianna Peña Perez


Arianna Peña

Arianna Peña

Edat: 5 anys

Comissió: Falla carrer Toledo

Col·legi. Teresianas

Aficions: Jugar amb les amigues i ballar funky i hip hop

Família fallera (càrrecs si han tingut): la meua mare va ser fallera major infantil a l’any 1986 i fallera major a l’ any 2006 de la falla carrer benemerita guardia civil i va ser de la cort d’honor de Torrent a l’any 2007

Des de què edat eres fallera: des de que vaig naixer

Acte preferit: presentacio i ofrena

Un color: blau i rosa

Un olor: les roses del camp de ma iaia

Un lloc: el camp de ma iaia

Un llibre: Rosa mariposa

Una cançó/artista: Te voy a esperar de la peli Tadeo Jones

Una peli: Barbie y las tres mosqueteras

Un somni: de present ser fmit i de futur ser metgessa i mamà.

 

Com et defineixes? Soc una xiqueta simpàtica,divertida, mai puc estar en un lloc parada, doncs també tinc un poc de mal geni
Parla’ns de les teues aficions. M’encata  ballar funky i hip hop, passejar pel camp en la meua iaia, i en l’ estiu banyar-me en piscina
Defineix la teua família. La meua família és molt fallera  m’ha ensenyat l’ amor i la passió per les falles. La meua família son la meua mama, la meua iaia i el meu iaio, i estem molts units.
Què destacaries de la teua comissió? La meua comissió participa en tots el concursos culinaris, de playbacks infantils i en quasi tots els concursos de les demés comissions i a mes organitza el campionat de futbol femení i el concurso d’arròs en costelletes.
En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? En el gran que són i com estan pintats, en el meu primer any de FMI salví una sirena y un peix i l’ any  passat un gosset dàlmata.
Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? primer aprofitar tot el temps que tinga per a estudiar y traure bonas notes i segon disfrutar a tope

– Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora?

Si no fora la triada, ho entendria i el tornaria a intentar un altre any.  Me alegraria per les meues amigues que foren elegides i les acompanyaria a tots els puestos.

Els diria que no estan fora perquè no s’ho mereixen, sinó que es tracta d’una decisió del jurat i segurament ha sigut molt difícil l’elecció.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: