Ana Garrigues Royo


Ana Garrigues

Ana Garrigues

Edat: 13 anys

Comissió: AVINGUDA

Col·legi.  Santa Teresa

Aficions: Basket, teatre, falla.

Família fallera (càrrecs si han tingut): Papa, President de falla; Tios: Paco i Rafa Presidents de falla; Tia Raquel FM TORRENT 1995; Cosina Marian FM TORRENT 2006. Tia Ana FMI TORRENT 1988, FM TORRENT 1997, Secretaria Junta Local Fallera i Presidenta de la Falla 2013  i 2014. Germana Sara FMI de la falla i Cort d’honor FMI TORRENT 2008. La meua Mamá FM TORRENT 1988 (Totes elles han sigut Falleres Majors de la Falla l’any anterior).

Des de què edat eres fallera: M’apuntaren avans de nàixer

Acte preferit: La presentació

Un color: El blau

Un olor: L’olor de la mar

Un lloc: La platja

Un llibre: Las lágrimas de Shiva

Una cançó/artista: Yo voy a ser el rey león (peli el Rey León)

Una peli: Blancanieves

Un somni: Ser de la Cort i- si pot ser -Fallera Major Infantil de Torrent

Com et defineixes? Alegre, simpàtica i divertida

Parla’ns de les teues aficions. Jugue al basket a l’equip del cole desde fa ja tres anys. Quant era més xicoteta vaig jugar a golf.

Defineix la teua família. La meua família és alegre, divertida i molt carinyosa. Els agraden molt les falles a tots, puix tots són fallers des de xicotets.

– Què destacaries de la teua comissió? El treball i la il·lusió que posem en fer les coses que es proposem, sobretot en la carrossa i els decorats.

En què et fixes quan visites un monument faller? Què ninot de la teua falla vas salvar l’any passat? En el color, en la forma de les mans dels ninots i les cares si estan ben fets. Vaig salvar un xiquet de color verd que estava dalt de la falleta i m’agradava molt i el ninot indultat que va guanyar el premi.

Què faràs aquest any per compaginar l’escola amb la cort, en cas de ser triada? Tot el necessari per a estar bé en les dos coses.

– Què li diries a les companyes que es queden fora de la Cort? O Cóm reaccionaries en cas de ser tú, malauradament, la que es quede fora? Si no em triaren de la cort, no em sentaria molt bé al principi, però a la meua comissió, l’Avinguda disfrutaria de la festa, el teatre, i tot el que he fet sempre amb els meus amics. I si a mi em triaren, a la resta de companyes que es quedaren fora els diria que no passa res, que hi ha més oportunitats quan siguen majors.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: