El Camí d’un somni 2013 toca a la seua fi… Rebeca i Carla fan el seu realitat


Des de la Gestora de les Falles de Torrent donem les gràcies a tots els que han seguit este blog i han fet possible un altre rècord: 20.000 visites en poques setmanes. 7 xiquetes i 9 senyoretes han caminat per ell i han recorregut amb nosaltres  moments de diversió, de nervis, d’alegria i de companyerisme.

 

La nostra voluntat s’ha complit i un any més hem sentit l’interés que desperta el món de les falles a la nostra ciutat. Ara el camí de 2013 toca a la seua fi: Rebeca Piles i Carla Gómez, són les nostres Falleres Majors de Torrent de 2013, ara elles comencen a fer realitat el que han somiat durant la seua vida.

Gràcies!

 

Rebeca Piles i Andrés, FALLERA MAJOR de TORRENT DE 2013,  dóna les gràcies a tots: Hui a soles puc dir GÀCIES! Les falles m’ han fet el regal més bonic del món i tots els que m’heu acompnayat  amb la vostra presència, calor i recolçament m’heu fet  sentir la persona més feliç! A Carla i a eixes 2 meravelloses corts d’Hhonor, les mane tota la meua estima. Hui totes comencem algo grande! Un bes!

 

 

Carla Gómez, Fallera Major Infantil de 2013 també té paraules d’agraïment: “Des de estes linies, vullc donar les gracies a tot el mon faller de Torrent. He vist complit un somni que tota fallera voldria complir, i més quan desde que vaig naixer he vixcut l´aroma faller de l´entorn de la meua familia fallera. Estic molt agraïda de tota la gent que durant les ultimes setmanes m´han donat suport i anims. També agrair a la meua Cort d´Honor Infantil, ja que sense elles faltaria l´anima d´una Fallera Major.Un abraç molt fort per a elles. Espere gaudir junt a Rebeca d´estes festes de les falles, i sobre tot, es per a mi un orgull molt gran ser la primera Fallera Major Infantil de Torrent de la meua comissió, la Falla Saragossa-Parc Central. Per ultim, espere representar junt amb Rebeca dignament al nostre poble, el mateix que ho han fet Inma i Irene. Moltes gracies, i com m´agrada dir “Esas cortes como molan, se merecen una ola , uuuhhhh, otra ola uuuhhh, i un sutnami grrrrrr”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: