Les candidates a Fallera Major de Torrent coneixen el jurat en un dia de convivència


El proper dissabte, 14 de juliol, Torrent triarà a les seues màximes representants en un espectacle únic i fet a mida en el Parc Central

7 xiquetes i 9 joves comencen hui les proves amb el jurat després de passar un divertit i cultural dia de convivència per la ciutat de València

 

Torrent, 09/07/2012- Rialles, cultura i presentacions van ser els protagonistes de la jornada de convivència entre les candidates a Falleres Majors de Torrent de 2013 i el jurat designat per la Gestora  per a triar a les màximes representants de la festa. El dia va començar al Palau de Dos Aguas, a València, on les 7 xiquetes i les 9 joves van visitar i contemplar esta joia d’estil rococó. Una vegada peresentades elles i el jurat va començar la visita al seu interior on van observar les carrosses del segle XVIII i els salons huitcentistes amb la seua decoració original, mentre que en la segona planta van contemplar el Museu Nacional de Ceràmica González Martí, amb una important col·lecció de peces des de l’antiguitat als més moderns dissenys de Picasso.

 

Des d’allí la comitiva es va traslladar fins a la seua de Junta Central Fallera on membres de l’ens festiu i de l’Associació d’Estudis Fallers van guiar a tots per la història de les falles, així com la curiosa evolució dels ninots indultats. Esta jornada cultural ha agradat molt a les components de les Corts d’Honor, a la vegada que han compartit esta curiosa excursió fallera. Però també hi ha haver temps per al relax.

 

Totes van gaudir d’uns xicotets instants al Parc Infantil Gulliver, on els tobogans, les curses i les rialles han servit per a calmar els nervis. Per últim la jornada acabà amb un dinar a la vora de la mar i de retorn a casa on les cançons i jocs van omplir el trajecte amb el jurat que en tot moment va estar pendent de les candidates. Recordem que hi comencen les proves amb el jurat després de trencat el gel amb este dia de convivència:

Dilluns, 9 de juliol: a les 20 hores comença el primer dia de proves amb les xiquetes. A la casa de Cultura.

Dimarts, 10 de juliol: també a les 20 hores serà el torn de les candidates majors.

Dijous, 12 de juliol: Proves conjuntes vestides de valencianes.

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: