Magnífica acollida del Camí d’un somni 2013


Més de 12.000 visites en una setmana. El blog de seguiment a les candidates a Falleres Majors de Torrent 2013  ha aconseguit tot un record de visites gràcies al vostre seguiment. Des de la Gestora de les Falles de Torrent continuarem en esta tasca d’acostament i transparència per tal de fer-vos arribar les seues impressions, la seua alegria i la il·lusió de tot el que suposa este procés.

El primer dia en que s’actualitzà el Camí d’un Somni va ser el dimecres, 27 de juny i aconseguirem 2.050 visites, el dijous vam fer el record de 3.822. Una línia constant de visites que ha fet a dia de hui més de 12.000 visites. Demà serà el torn de les últimes entrevistes de vídeo amb les candidates, però tot no acaba ací.

Recordem que diumenge tindrà lloc el dia de convivència entre les candidates. Es tracta d’un dia sense nervis, sense tensions, de tal manera que les xiquetes i les joves puguen trencar el gel i divertir-se a la vegada que fan una ruta turística i cultural pels racons més emblemàtics de València.

Dilluns, 9 de juliol: a les 20 hores comença el primer dia de proves amb les xiquetes. A la casa de Cultura.

Dimarts, 10 de juliol: també a les 20 hores serà el torn de les candidates majors.

Dijous, 12 de juliol: Proves conjuntes vestides de valencianes.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: