REBECA PILES I ANDRÉS


REBECA PILES I ANDRÉS

Nom: REBECA PILES I ANDRÉS

Edat: 25

Comissió: Sants Patrons

Professió: Infermera

Aficions: Música, cine, escriure, llegir i viatjar.

Càrrecs en directiva/ Família fallera: he sigut 1 any vicesecretaria, 5 anys secretaria i 3 anys coordinadora del llibret.

El meu pare ha sigut president de la falla i ha estat 19 anys en Junta Local, els últims 4 com a vice-president primer de JLF. Jo he sigut Fallera Major Infantil en 1996 i de la Cort en 1997. El meu germà ha sigut president en 11991 i la meua mare també sigut fallera.

Anys de fallera: 25

Acte preferit: El meu acte preferit és la crida especialment, però també la despertà, l’Ofrena i la presentació.

Un color: Lila

Un olor: pólvora

Un lloc: platja

Un llibre: El último Catón.

Una cançó/artista: Muñequita Linda

Una peli: Una mente Maravillosa.

Un somni: viatjar per tot el món.

Què creu que aporta al grup de la Cort d’Honor de 2013? Simpatia, alegria i energia

– Cóm et definiries en tres paraules: extravertida, responsable i activa

– Com a membre de la Cort d’Honor què esperes d’enguany?  Que el anys de falles de 2013 siga, com amínim igual de meravellos que ho ha sigut el 2012.

– Creus que falta o sobra alguna cosa a les nostres Falles? El què? Respecte a faltar pense que res, encara que sempre podrien millorar-se i eixe ha de ser l’objectiu dels fallers. Opine que la única cosa que sobra són les crítiques no constructives.

– Què hauríem d’aprendre els fallers de Torrent respecte a altres festes o col·lectius? Pense que l’organització és el millor que podríem aprendre.

– Quin lloc o espai de Torrent té per a vosté major encant? Per què? Trobe molts llocs amb molt d’encant a Torrent, però destacaria el casc antic i la Torre.

-Des del punt de vista faller, què faria vosté per a que la crisi no afectara tant a l’activitat fallera? Intentar portar a terme nostra festa adaptant-nos als recursos amb els que contem actualment i fincat més ganes sentiment que mai.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: