LAURA RODRÍGUEZ I CHULIÀ


LAURA RODRÍGUEZ I CHULIÀ

Nom: LAURA RODRÍGUEZ I CHULIÀ

Edat: 26

Comissió: ANTONI PARDO

Professió: ADMINISTRATIVA

Aficions: teatre, ballar, eixir amb els amics, passejar amb el meu home.

Càrrecs en directiva/ Família fallera: he sigut delegada i vice d’infantils, vice-secretaria, delegada de secció femenina. La meua familia és molt fallera. El meu pare és de Sants Patrons i la meua tia de Saragossa.

Anys de fallera: 6 anys en Sants Patrons i 7 en Antoni Pardo.

Acte preferit: L’acte pel qual sent més devoció és per l’Ofrena, i el que més il·lusió em fa és la presentació. Tots els anys he eixit al teatre i fent presentacions. És on la fallera major té el seu màxim esplendor.

Un color: Morado

Un olor: La brisa del mar

Un lloc: Los Ángeles.

Un llibre: La Catedral del Mar

Una cançó/artista: I will always love you, de Witney Houston.

Una peli: Pretty Woman i La boda de mi mejor amigo.

Un somni:seguir sempre tal com soc.

Què creu que aporta al grup de la Cort d’Honor de 2013?

 Il·lusió, simpatia i orgull per una festa. Devoció

– Cóm et definiries en tres paraules: Extravertida, simpàtica i carinyosa

– Com a membre de la Cort d’Honor què esperes d’enguany? Que siga un any bon, que disfrutem totes i que estem a l’altura que Torrent es mereix.

– Creus que falta o sobra alguna cosa a les nostres Falles? El què? Pense que falta més unió entre les falles, molta més cultura i més incitaves amb noves propostes culturals que pugam difondre pels casals.

– Què hauríem d’aprendre els fallers de Torrent respecte a altres festes o col·lectius? La seua historia, la seua cultura.

– Quin lloc o espai de Torrent té per a vosté major encant? Per què? La Torre, és un embla de la ciutat. On succeeix tot el més important.

-Des del punt de vista faller, què faria vosté per a que la crisi no afectara tant a l’activitat fallera? Fer noves iniciatives per als xiquets, baixar pressupostos, perquè no sempre estem al mateix nivell que fa uns anys en cap sector del dia a dia.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: